Paashaas verblijft in Deurne gedurende het paasweekend!

Tijdens het weekend van Pasen verblijft de Paashaas in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof in Antwerpen. Zaterdag 30 en zondag 31 maart stelt de Paashaas zijn tijdelijk verblijf open voor bezoekers. Kinderen, gezinnen, families, … worden ondergedompeld in de ware leefwereld van de haas door middel van een interactieve tocht in zijn huis. Buiten krijgen de kinderen de kans om deel te nemen aan tal van activiteiten. Het huis van de Paashaas is gedurende het weekend open van 10u tot 18u.  

De Paashaas was op zoek naar een gezellige plaats waar hij tot rust kan komen na zijn drukke shifts op 30 en 31 maart. Hiervoor zal het sprookjeshuis in het Rivierenhof volledig omgetoverd worden tot zijn gezellige (tijdelijke) woonst. Een bezoek brengen aan het huis kan tussen 10u en 18u.  

Na de visite aan ‘Het huis van de Paashaas’ start een dag vol activiteiten: kinderen zoeken eieren, laten hun gezichtjes grimeren, versieren eieren, knutselen hazenoortjes, … terwijl hun (groot)ouders zorgeloos genieten van een hapje en een drankje. Wanneer de kinderen arriveren aan het huis, ontvangen zij een invulboekje dat ze nodig hebben gedurende de dag.  

Een bezoek aan het huis van de Paashaas kost €6,00/kind inclusief een invulboekje, verrassing en tal van activiteiten.

Paris Le Beer (één van de helpers van de Paashaas):
‘De Paashaas kwam bij ons aankloppen met de vraag of wij het zagen zitten zijn verblijf in goed banen te leiden. Eerst en vooral had hij nood aan een gezellige plaats waar hij rustig kon thuiskomen na zijn drukke werkdag. Dat is dan ook wat wij hebben gecreëerd. Natuurlijk denkt de Paashaas ook aan alle kinderen en ouders. Een namiddag vol activiteiten waar kinderen zich uitleven en ouders kunnen genieten was dus ook een must tijdens dit weekend.’

Paashaas:  
‘Ik hoop zoveel mogelijk kinderen mijn huisje te laten bezoeken. Ik wil hen een kijkje geven in mijn leven en hoop hen een namiddag vol plezier te bezorgen! Ouders wil ik laten genieten van het paasweekend en hen de ‘rommel’ ontnemen die bij een dagje spelen komt kijken.’ lacht de Paashaas.

 

Praktische informatie
 
 • ⁠zaterdag 30 & zondag 31 maart (paasweekend)
  telkens van 10u – 18u.
 • Provinciaal Groendomein Rivierenhof
  Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne
 • ⁠www.hethuisvandepaashaas.be
 • tickets: www.hethuisvandepaashaas.be/tickets
 • tickets online beschikbaar vanaf 2 maart 2024
 • inkomprijs:
  • Voorverkoop: €6/ kind inclusief invulboekje + verrassing & tal van activiteiten, €2/ volwassene
  • Aan de kassa: €8/ kind inclusief invulboekje + verrassing & tal van activiteiten, €4/ volwassene

 

Download de perstekst met foto's

Volg ons op sociale media